13 May

Автор
0 Коментарів
1079 Переглядів
Як і інші блюда, свинину з грибами можна готувати будь-яким способом. Однак найкращим варіантом залишається прекрасний вершковий соус з ароматними грибами і м'яким м'ясом.
Час, необхідний для цього прийому їжі, становить близько 1 години 30 хвилин.
Інгредієнти на 5 порцій
- 800 г свинячого плеча або шиї
- 1,5 лука
- 3 столові ложки рапсової олії
- 250 г грибів
- 0,5 л бульйону
- 1 столова ложка олії
- 250 мл вершків
- 2 столові ложки борошна
- сіль, мелений чорний перець
Приготування
- М'ясо нарізати середніми кубиками, посолити і приправити. Очистити цибулю і дрібно порізати. Чистимо гриби і ріжемо їх на скибочки.
- Смажте м'ясо з усіх боків на невеликій кількості гарячого масла. Потім виймаємо м'ясо, виливаємо зайвий жир. М'ясо повинно бути темним, тому, якщо це не так, ми дамо йому «дійти» деякий час.
- Додайте масло в сковороду і обсмажте дрібно нарізану цибулю до прозорого стану. Потім покладіть скибочки грибів і посоліть суміш, приправте. Коли гриби будуть досить прожарені, додайте бульйон. Зробіть соус, помішуючи, з сумішшю, приготовленої з вершків і борошна (вилийте в миску з борошном, постійно збиваючи вершки). Готуйте соус не менше 15 хвилин.
- Незадовго до закінчення варіння змішайте смажене м'ясо з цією сумішшю. Подавати із запеченою картоплею.
Не впевнені, що впораєтеся або хочете зекономити час? Купіть свинину з грибами у нас і готово! Ми готуємо її точно за традиційними рецептами!
Залишити коментар