Ця італійська їжа дуже популярна у нас, і ми можемо знайти її в найрозкішніших ресторанах. Сам рецепт не дуже складний, але необхідно ретельно вибирати правильні інгредієнти.

Час, необхідний для цього рецепта, становить близько 2 годин 30 хвилин.

Інгредієнти на 5 порцій

  • 500 г рубаної свинини
  • 1 шматочок цибулі
  • 1 зубчик часнику
  • 60 г рослинного масла
  • 2 шматочки моркви
  • 450 г подрібнених помідорів в жерстяній банці
  • 15 г солі, орегано, чорний перець

Приготування

  1.  Нарізати цибулю кубиками, віджати часник. Дрібно натерти моркву.
  2. Смажити цибулю в гарячому маслі до прозорого стану. Через деякий час додати часник і терту моркву і смажити до золотистого кольору.
  3. Додати фарш на основу і смажити до золотистого кольору. Додати сіль.
  4. Потім додайте подрібнені помідори, приправте орегано і перцем і тушкуйте близько 20 хвилин.
  5. Приготуйте спагетті відповідно до інструкції, злийте і додайте в соус. Подавати з тертим пармезаном.


Не впевнені, що впораєтеся або хочете заощадити час? Купіть спагетті Болонський мікс у нас і готово, ми готуємо його точно за традиційними рецептами!