13 May

Автор
0 Коментарів
260 Переглядів
Ця італійська їжа дуже популярна у нас, і ми можемо знайти її в найрозкішніших ресторанах. Сам рецепт не дуже складний, але необхідно ретельно вибирати правильні інгредієнти.
Час, необхідний для цього рецепта, становить близько 2 годин 30 хвилин.
Інгредієнти на 5 порцій
- 500 г рубаної свинини
- 1 шматочок цибулі
- 1 зубчик часнику
- 60 г рослинного масла
- 2 шматочки моркви
- 450 г подрібнених помідорів в жерстяній банці
- 15 г солі, орегано, чорний перець
Приготування
- Нарізати цибулю кубиками, віджати часник. Дрібно натерти моркву.
- Смажити цибулю в гарячому маслі до прозорого стану. Через деякий час додати часник і терту моркву і смажити до золотистого кольору.
- Додати фарш на основу і смажити до золотистого кольору. Додати сіль.
- Потім додайте подрібнені помідори, приправте орегано і перцем і тушкуйте близько 20 хвилин.
- Приготуйте спагетті відповідно до інструкції, злийте і додайте в соус. Подавати з тертим пармезаном.
Не впевнені, що впораєтеся або хочете заощадити час? Купіть спагетті Болонський мікс у нас і готово, ми готуємо його точно за традиційними рецептами!
Залишити коментар