Model: блюдо 23
Свине плече свіжомелене, тушковане з цибулею, перцем і помідорами, заправлене томатною пастою і орегано.
Інгредієнти: свине плече (31%), яловичий бульйон (вода, яловичина, кістки), цибуля, рисове борошно, кукурудзяне борошно, лечо (помідори, болгарський перець, цибуля), рапсова олія, то..
155 грн.
Model: блюдо 27
Соковиті шматки м'яса індички з білою капустою, протушені з цибулею. Блюдо приготовлено з якісних продуктів від надійних постачальників, без глютену, доданого цукру, молока і крохмалю.
Приготовлено за правилами бессахарідной дієти Specific Carbohydrate Diet (SCD).
Інгредієнти..
155 грн.
Model: блюдо 26
Шматки тушкованою індички з стегенець на соусі з ароматного копченого бекону, цибулі і перцю.
Інгредієнти: м'ясо індички з стегенець (31%), бульйон з птиці (вода, м'ясо птиці, кістки), копчене свиняче сало (5%), цибуля, рисове борошно, кукурудзяне борошно, кам'яна сіль, перець.
..
155 грн.
Model: блюдо 28
Тонка пластинка яловичого м'яса із задньої частини, натерта гірчицею, в яку загорнуте варене яйце, солоний огірок і сало. Все скручене в рулон і протушене до м'якого стану.
Інгредієнти: яловиче м'ясо задня частина (31%), яловичий бульйон (вода, яловичина, кістки), цибуля, мариновані о..
224 грн.
Model: блюдо 24
Яловичина, задня частина, нарізана соломкою, тушкована в соусі з цибулею і підсмаженими на вершковому маслі шампіньйонами, заправлена густим бульйоном і пом'якшена вершками.
Інгредієнти: яловича вирізка (31%), яловичий бульйон на кістках, печериці, вершки, цибуля, рапсова олія, ри..
189 грн.
Model: блюдо 60
Густий борщ зі шматочками яловичини і свинини, тушкованими з коренеплодами, буряком, картоплею і капустою, пом'якшений вершками.
Інгредієнти: яловичий бульйон (вода, яловичина, кістки), яловичина передня частина, томатна паста (вода, томатна паста, сіль), кочанна капуста, стерилізований буряк..
100 грн.
Model: блюдо 61
Густий суп з сушеного зеленого горошку з цибулею, часником і майораном.
Інгредієнти: вода, сухий горох (26%), рапсове масло, горохове борошно, цибуля, часник, кам'яна сіль, майоран, чорний перець.
Інформація для алергіків: не містить алергенів..
77 грн.
Model: блюдо 62
Ситний суп до обіду зі шматочками яловичини і картоплею. М'ясо обсмажене на цибулі та паприці, заправлене яловичим бульйоном, суп приправляється майораном і часником.
Інгредієнти: яловичий бульйон (вода, яловичина, кістки), картопля, яловичина передня частина, цибуля, рисове борошно, кукурудз..
100 грн.
Model: блюдо 43
Очищена картопля, відварена в солоній воді. Перед вживанням спочатку злийте розсіл, картоплю зігрійте звичайним способом.
Інгредієнти: картопля (55%) (500г), вода, сіль (харчова кам'яна сіль, йодат калію).
Інформація для алергіків: не містить алергенів...
60 грн.
Model: блюдо 44
Картопля з овочами підходить для швидкого приготування салату Олів'є. Може бути запечена в духовці або просто додана в якості гарніру.
Інгредієнти: картопля (68%), овочі (31%) (морква, горошок, кукурудза), сіль (харчова кам'яна сіль, йодат калію).
Інформація для алергіків: не містить а..
66 грн.
Model: блюдо 63
Густий суп з картоплі та овочів, приправлений часником і майораном.
Інгредієнти: вода, картопля (8%), суміш овочів для супу (морква, горох, кольорова капуста броколі, капуста кольрабі), рисове борошно, кукурудзяне борошно, рапсова олія, цибуля, часник, сіль (харчова кам'яна сіль, йодат калію ..
77 грн.
Model: блюдо 29
Смажені курячі гомілки в суміші з квасолі, копченої ковбаси і коренеплодів.
Інгредієнти: біла квасоля, куряча ніжка, нижня частина (2 шматочки), коренеплоди (морква, селера, пастернак), томатна паста (вода, томатна паста, сіль), цибуля, копчена свиняча ковбаса (свинина 86%, вода, картопляний крох..
166 грн.