Model: блюдо 60
Густий борщ зі шматочками яловичини і свинини, тушкованими з коренеплодами, буряком, картоплею і капустою, пом'якшений вершками.
Інгредієнти: яловичий бульйон (вода, яловичина, кістки), яловичина передня частина, томатна паста (вода, томатна паста, сіль), кочанна капуста, стерилізований буряк..
100 грн.
Model: блюдо 61
Густий суп з сушеного зеленого горошку з цибулею, часником і майораном.
Інгредієнти: вода, сухий горох (26%), рапсове масло, горохове борошно, цибуля, часник, кам'яна сіль, майоран, чорний перець.
Інформація для алергіків: не містить алергенів..
77 грн.
Model: блюдо 62
Ситний суп до обіду зі шматочками яловичини і картоплею. М'ясо обсмажене на цибулі та паприці, заправлене яловичим бульйоном, суп приправляється майораном і часником.
Інгредієнти: яловичий бульйон (вода, яловичина, кістки), картопля, яловичина передня частина, цибуля, рисове борошно, кукурудз..
100 грн.
Model: блюдо 63
Густий суп з картоплі та овочів, приправлений часником і майораном.
Інгредієнти: вода, картопля (8%), суміш овочів для супу (морква, горох, кольорова капуста броколі, капуста кольрабі), рисове борошно, кукурудзяне борошно, рапсова олія, цибуля, часник, сіль (харчова кам'яна сіль, йодат калію ..
77 грн.
Model: блюдо 64
Міцний курячий бульйон з коренеплодами.
Приготовлено за правилами бессахарідной дієти Specific Carbohydrate Diet (SCD)
Інгредієнти: курячий бульйон (вода, куряче м'ясо і кістки, цибуля, часник, лавровий лист, запашний перець, паприка, сіль), овочі (морква, селера, петрушка) (23%), куряче м..
100 грн.
Model: блюдо 65
Смачний суп з квашеної капусти з ковбасою, пом'якшений вершками.
Інгредієнти: вода, квашена капуста (13%) (капуста білокачанна, вода, сіль, кмин), копчена свиняча ковбаса (4%) (свинина 86%, вода, картопляний крохмаль, сіль, свинячий протеїн, спеції), вершки, цибуля, рисове борошно, кукурудзян..
77 грн.
Model: блюдо 66
Суп зі свинячих і яловичих рубців, приправлені часником, кмином і майораном.
Інгредієнти: яловичий бульйон (вода, яловичина, кістки), свинячі і яловичі шлунки (26%), цибуля, рисове борошно, кукурудзяне борошно, рапсове масло, паприка, кам'яна сіль, часник, чорний перець, кмин, майоран.
Інф..
100 грн.
Model: блюдо 59
Густий суп з сочевиці з цибулею та часником.
Інгредієнти: вода, сочевиця (23%), рапсова олія, борошно з сочевиці, цибуля, часник, кам'яна сіль, майоран, чорний перець.
Інформація для алергіків: не містить алергенів..
77 грн.
Model: блюдо 37
Тонкі пластинки яловичого м'яса, тушковані в соусі з коренеплодів, з цибулею і томатною пастою, приправлена спеціями для дичини і корицею.
Інгредієнти: яловичина передня частина (31%), яловичий бульйон (вода, яловичина, кістки), томатна паста (вода, томатна паста, сіль), коренеплоди (морква, ..
166 грн.
Model: блюдо 67
Кисло-солодкий суп з томатним смаком, загущений рисом.
Інгредієнти: вода, томатна паста (9%) (вода, томатна паста, сіль), рис (11%), цибуля, рисове борошно, кукурудзяне борошно, цукор, кам'яна сіль, листя петрушки, лавровий лист.
Інформація для алергіків: не містить алергенів..
77 грн.
Показано з 1 по 10 із 10 (1 сторінок)